Якою буде погода в Україні на вихідних: прогноз синоптиків

Політика

На вихідних 26-27 жовтня в Україні очікується тепла й малохмарна погода без опадів і сильного вітру.

Про це повідомляє Sinoptik.ua.

У суботу прогнозується мінлива хмарність по всій території України, без опадів. Температура вдень на сході підніметься до +9…+11 °С, на решті території — до +12…+15 °С, а на Закарпатті — до +16…+18 °С. Вночі у західних регіонах, а також у Сумській і Харківській областях температура може опуститися до близько 0 °С.

У неділю в східних областях очікується +9…+12 °С (вночі — близько 0 °С), у південних, центральних і північних — +12…+15 °С. На заході стовпчики термометрів покажуть приємні +15…+18 °С, що незвично для кінця жовтня. Опадів не прогнозується, але небо буде переважно хмарним.

Новий тиждень розпочнеться з невеликих дощів у Сумській, Харківській та Полтавській областях, мешканцям інших регіонів парасольки не знадобляться. У понеділок у східних областях прогнозується +12…+14 °С (у Луганській та Донецькій — +10…+12 °С), у центральних і північних — +13…+16 °С. Найтепліше буде в західних і південних регіонах — до +15…+18 °С, хоч і переважатиме хмарність.Раніше ми писали, що тропічна депресія «Аль-Сайял» принесла в Оман катастрофічну повінь. В одному з регіонів країни всього за добу випало стільки дощів, скільки зазвичай випадає за два роки.

Також нагадаємо, що вересень 2024 в Києві відзначився низкою рекордів погоди. Зокрема, перший місяць осені став найтеплішим у столиці з 1881 року.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь