В’ячеслав Негода взяв участь в розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад

Суспільство
В’ячеслав Негода взяв участь в розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад

Розширене засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад відбулося за участі Президента України Володимира Зеленського. Під час заходу, в якому взяли участь усі керівники обласних військових адміністрацій та понад 200 членів Конгресу, Президент озвучив основні положення Плану перемоги України.

Володимир Зеленський наголосив на важливості комунікації між українськими органами місцевого самоврядування, зокрема територіальними громадами та їхніми іноземними партнерами для поширення інформації про План перемоги. Він підкреслив, що підтримка міжнародної спільноти є вирішальною для завершення війни на справедливих умовах для України та українців.

Після завершення засідання В’ячеслав Негода закликав обласну раду, представників громад Тернопільщини скористатися можливістю і звернутися до своїх міжнародних партнерів для підтримки Плану перемоги, адже тільки спільні зусилля можуть призвести до досягнення справедливого миру.

“Кожна громада, особливо міста, активною комунікацією зі своїми іноземними партнерами зможуть донести нашу консолідовану позицію і сприяти підтримці Плану перемоги. Українська єдність та спільні зусилля — це ключ до справедливого миру, який ми прагнемо досягти”, – сказав В’ячеслав Негода.

Присутні голови громад, народні депутати та депутати обласної ради висловили підтримку Плану Президента та підтвердили свою готовність до активних дій у його реалізації.

Керівник області закликав місцеві ради скликати позачергові сесії для обговорення та підтримки ініціативи Президента України щодо Плану перемоги України. В’ячеслав Негода зазначив, що саме українська єдність є запорукою справедливого миру для нашої держави. Він також наголосив на необхідності дипломатичної коректності у рішеннях, які ухвалюються на місцевому рівні, щоб не допустити дисонансу з політикою держави.

“Українська єдність — це ключ до нашої перемоги. Тож закликаю місцеві ради скликати позачергові сесії для обговорення ініціатив Президента та прийняття рішень, які будуть в гармонії з державною політикою», – підкреслив ще раз В’ячеслав Негода.

Залишити відповідь