У Київській ОВА провели робочу нараду з підрядниками щодо відновлення пошкоджених обʼєктів області

Події України
підрядники

25 Жов, 19:21

У Київській ОВА провели робочу нараду з підрядниками щодо відновлення пошкоджених обʼєктів області. Про це повідомили заступник голова КОДА Микола Бойко та Київська обласна військова адміністрація.  

Під час наради було обговорено хід відновлення обʼєктів, які фінансуються коштами ФЛН, UNITED24, Європейського інвестиційного банку та в межах програми цивільного захисту щодо облаштування укриттів.

На нараді головував перший заступник голови КОДА Микола Бойко.

«На цьому етапі маємо об’єднати зусилля, аби пришвидшити відбудову. Важливо завершити роботи до настання холодів. Це стосується і тих об’єктів, відновлення яких вже на фінальному етапі, і тих, де необхідно завершити зовнішні роботи.Для цього маємо необхідний ресурс. Наголосив, що з тими підрядниками, на об’єктах яких працює мало будівельників, будемо вирішувати питання кардинально. Відбудовуємо для людей. Роботи цього року мають бути завершені максимально», — зазначив посадовець.

Під час наради було детально обговорення кожен окремий обʼєкт та терміни його відновлення.

На нараді доповідали представники проєктантів, незалежного технагляду та профільного департаменту, які контролюють хід відбудови.

Також Микола Бойко додав, що сьогодні Кабінет Міністрів України ухвалив  рішення щодо відновлення 5 об’єктів у Бучі та Ірпені коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Замовником робіт із 4 об’єктів стане Київська обласна державна адміністрація.

Нагадаємо, сьогодні, 25 жовтня, Миколу Бойка призначили першим заступником Голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

Читайте також: На Київщині рятувальники деблокували потерпілих через ДТП

Фото: КОВА

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь