Чізкейкове печиво з шоколадною стружкою 🍪
Чізкейкове печиво з шоколадною стружкою 🍪
Чізкейкове печиво з шоколадною стружкою 🍪
Скуштуйте це вишукане печиво з начинкою з ніжного чізкейку та шоколадною стружкою! Це поєднання класичного шоколадного печива та кремового чізкейку ідеально підійде, щоб задовольнити ваші бажання до солодкого!
Інгредієнти:
Для тіста:
– 2 склянки універсального борошна
– ½ ч.л. соди
– ½ ч.л. солі
– ¾ склянки несоленого розтопленого вершкового масла
– 1 склянка щільно утрамбованого коричневого цукру
– ½ склянки білого цукру
– 1 ст.л. ванільного екстракту
– 1 яйце
– 1 яєчний жовток
– 2 склянки шоколадної стружки
Для начинки з чізкейку:
– 8 унцій розм’якшеного вершкового сиру
– ¼ склянки білого цукру
– 1 ч.л. ванільного екстракту
Приготування:
1. Розігрійте духовку: Увімкніть духовку на 325°F (165°C) та застеліть деко пергаментним папером.
2. Тісто для печива: У середній мисці змішайте борошно, соду та сіль. У великій мисці збийте розтоплене вершкове масло з коричневим і білим цукром до однорідної маси. Додайте ванільний екстракт, яйце та жовток, добре збийте. Поступово додайте сухі інгредієнти, а потім шоколадну стружку.
3. Начинка для чізкейку: Збийте вершковий сир, цукор і ваніль до кремоподібної консистенції.
4. Збірка печива: Сформуйте з тіста кульки розміром зі столову ложку, зробіть в центрі отвір, наповніть його чізкейковою начинкою, накрийте додатковим тістом і ретельно закрийте начинку всередині.
5. Випікайте: Викладіть наповнені кульки на деко та випікайте 15-18 хвилин до легкого золотистого відтінку по краях. Дайте печиву охолонути на деко 5 хвилин, потім перенесіть на решітку.
Час приготування:
– Підготовка: 20 хвилин
– Випікання: 18 хвилин
– Загальний час: 38 хвилин
Харчова цінність:
– Калорійність: приблизно 310 ккал на печиво
– Порції: 24 печива
Поради:
– Охолодження тіста: Поставте тісто в холодильник на 30 хвилин, щоб полегшити формування.
– Пластівці морської солі: Для особливого смаку посипте печиво зверху морською сіллю перед випіканням!