Захищав Україну на «нулі»: на Тернопільщині прощаються з воїном Валерієм Стецьким

Суспільство
Захищав Україну на «нулі»: на Тернопільщині прощаються з воїном Валерієм Стецьким

Валерій Стецький з Тернополя захищав Україну у гарячих точках, там, де точилися з ворогом жорстокі бої. Він загинув на пекельній Донеччині. Валерію було лише 39 років. Вічна пам’ять Герою!

«На передовій, мужньо захищаючи Батьківщину, загинув військовий, тернополянин – Валерій Андрійович Стецький. Його життя обірвалося 21 жовтня в Донецькій області.

Це величезна втрата для нашого міста і всієї України. Ми всією громадою висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя. Назавжди в наших серцях. Вічна йому пам’ять!» – повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Щирі співчуття з приводу загибелі Валерія висловили у Тернопільському національному педагогічному університеті, де працює мама Героя пані Наталія: 

«ТНПУ у скорботі. Колектив факультету мистецтв та вся академічна спільнота Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка висловлюють щирі співчуття нашій працівниці, пані Наталії Омелянівні Стецькій з приводу непоправної втрати – загибелі сина Валерія (3 травня 1985 р. – 21 жовтня 2024 р.) – воїна ЗСУ, який героїчно віддав своє життя під час виконання бойового завдання…

Розділяємо біль вашої втрати… Глибоко сумуємо разом з сім’єю, рідними, друзями, побратимами, з усіма, хто знав Героя…»

Залишити відповідь