Вчителя Славутицького ліцею нагородили Почесною грамотою Кабінету Міністрів

Події України
Вчителя Славутицького ліцею нагородили Почесною грамотою Кабінету Міністрів

26 Жов, 13:08

Вчителя фізики Славутицького ліцею Віталія Стеценка було відзначено Почесною грамотою Кабінету Міністрів України. Про це повідомили в Міністерстві освіти та науки України.

У Славутицькому ліцеї привітали викладача та зазначили, що ця нагорода стала свідченням його відданості професії та прагнення зробити навчальний процес цікавим і ефективним для кожного учня.

24 жовтня у Міністерстві освіти та науки України оголосили переможців та лауреатів в конкурсі «Учитель року-2024». Заступник міністра освіти і науки України Андрій Сташків зустрівся з переможцями і лауреатами змагання, вручив їм нагороди.

Переможці всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024» отримали почесне звання «Заслужений вчитель України», а лауреати — почесні грамоти Кабінету Міністрів України.

Викладач фізики зі Славутицького ліцею, Віталія Стеценка, став лауреатом в номінації «Фізика». За звання найкращого вчителя у цій номінації боролися 25 педагогів з різних регіонів країни.

У Міністерстві освіти зауважили, що серед засобів мотивування вчителів до професійного розвитку чільне місце посідає всеукраїнський конкурс «Учитель року», на якому вчителі демонструють свій потенціал та педагогічні здібності, професійну компетентність.

Зокрема, під час нагородження Андрій Сташків обговорив питання підвищення якості освіти та можливі зміни в системі загальної середньої освіти.

«Учителі віддають душу і знання, формують світогляд учнів і підтримують їх у розвитку талантів, допомагаючи кожному розкрити потенціал. Формуючи громадянську свідомість і моральні цінності в учнів, ви інвестуєте в майбутнє України. Саме від вас залежить, наскільки успішними будуть наші учні, як вони зможуть реалізувати себе в дорослому житті, якою буде наша держава. Підтримка вчителів є ключем до успіху системи освіти та розвитку суспільства загалом. Без вашої невтомної праці досягнення суспільства були б значно меншими», — зазначив Андрій Сташків.

Читайте також: На Київщині в ДТП за участю водія електротранспорту постраждав чоловік

Фото: Міністерство освіти та науки України

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь