У мережі повідомляють про нібито хабарництво у Львівському ТЦК, там заперечують

Політика

У мережі заявили про нібито затримання співробітника Львівського ТЦК за корупцію. У військкоматі заперечують.

Про це повідомляє Львівський обласний ТЦК та СП у Facebook.

У п’ятницю, 25 жовтня, низка львівських Telegram-каналів повідомила про затримання «на гарячому» біля ТРЦ «Ашан» в Сокільниках начальника групи морально-психологічного забезпечення Сихівського районного ТЦК та СП Львова.

Його нібито спіймали під час отримання 2 тисячі доларів хабаря. Як зазначали у мережі, посадовець нібито вимагав хабар від військовослужбовця ТЦК за непритягнення до відповідальності за перебування на робочому місці в стані наркотичного спʼяніння та непереведення на службу на схід.

Львівський обласний ТЦК спростовує інформацію ЗМІ про затримання співробітника.«Заявляємо, що поширена інформація не відповідає дійсності в жодному вигляді. Це інформаційний вкид, направлений на формування негативного іміджу військовослужбовців Сихівського районного ТЦК та СП», – йдеться у повідомленні.

Також військові нагадали про покарання за поширення неправдивої інформації та перешкоджання діяльності ЗСУ.

У ТЦК наголосили, що компетентні органи можуть порушувати відносно таких осіб кримінальні провадження задля захисту законної діяльності Сил оборони України та безпеки громадян.

Раніше ми писали, що на Київщині правоохоронці затримали голову міжрайонної медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) за підозрою у підробці медичних документів для ухилянтів.

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою очільниці Хмельницької обласної МСЕК, яку звинуватили у отриманні хабарів.

Співробітники Департаменту військової контррозвідки СБУ затримали помічника начальника Подільського районного ТЦК у  Києві, який за хабар пропонував допомогу із незаконною відстрочкою від мобілізації.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь