ЗУНУ і Тернопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів №14 імені Богдана Лепкого співпрацюватимуть

Суспільство
ЗУНУ і Тернопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів №14 імені Богдана Лепкого співпрацюватимуть

У класичному університеті Тернополя відбулося підписання договору про співпрацю між ректором ЗУНУ Оксаною Десятнюк і директором Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 імені Богдана Лепкого Оксаною Добровольською.

Угода є важливим кроком на шляху до підвищення якості освіти та підтримки талановитої молоді. У рамках співпраці запланована реалізація цікавих освітніх ініціатив, обмін найкращим досвідом між педагогами, а також організація заходів, спрямованих на підвищення рівня фахової підготовки школярів.

Звертаючись до присутніх, Оксана Миронівна сказала: «Відрадно, що ми закріпимо нашу співпрацю офіційною угодою, адже наша мета – виховання майбутніх поколінь висококваліфікованих спеціалістів, патріотів України. Спільна робота – це не просто формальність, а можливість реалізувати важливі освітні проєкти. Наші дії спрямовані на те, щоб разом формувати підґрунтя для поступу молоді, яка залишатиметься в Україні й своєю працею наближатиме перемогу».

До діалогу долучилися директор школи Оксана Добровольська, яка висловила подяку за можливість співпрацювати з одним із провідних університетів країни, зазначивши: «Наші випускники із задоволенням вступають до ЗУНУ. Вони відзначають високу якість отриманих знань й готовність майбутньої професійної діяльності. У процесі обміну досвідом ми обов’язково знайдемо нові напрями роботи, які будуть цікавими і корисними для усіх».

В обговоренні взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи Віктор Островерхов, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц, декан соціально-гуманітарного факультету Оксана Гомотюк, завідувач кафедри освітології і педагогіки Володимир Чайка, доцент кафедри освітології і педагогіки Оксана Писарчук.

Декан СГФ Оксана Гомотюк провела освітянам екскурсію університетом. Гості побувати в центрі підтримки студентів, імерсивному мультифункціональному хабі, навчально-науковому центрі соціально-психологічної підтримки та резильєнтності.

Залишити відповідь