В усіх районах Київської області зафіксовані уламки збитих ворожих БпЛА

Події України
уламки БпЛА

26 Жов, 14:13

В усіх районах Київської області зафіксовані уламки збитих ворожих БпЛА. Станом на 13:00 триває ліквідація наслідків повітряної атаки росіян. Про це повідомляє начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

«Станом на 13:00 зафіксовано пошкодження 24 приватних будинків, гуртожитку та хостелу, 4 магазинів, 4 авто. Зокрема, пошкоджені вікна, двері, покрівлі, фасади. Крім того, в одному з населених пунктів пошкоджена будівля ліцею – вибиті вікна, посічений фасад, а також шкільний автобус, що був поруч із закладом», – розповідає Руслан Кравченко.

Також, за словами начальника Київської ОВА, пошкоджено лінію електропередач, в 2 районах відбулося загорання трав’яного настилу. Всі пожежі ліквідовані.

«Оперативні служби продовжують фіксувати наслідки. Людям надається необхідна допомога. До заміни вікон у пошкоджених будинках оперативно долучається міжнародний фонд GEM», – додав Руслан Кравченко.

Нагадаємо, що на Київщині через падіння уламків ворожих БпЛА загинула жінка 1968 року народження. Через падіння уламків ворожих цілей вона отримала поранення в області живота. Крім того, незначні ушкодження отримав хлопчик 13 років. Вся необхідна допомога була надана на місці.

Читайте також: Одна людина загинула, шість постраждало через ворожий удар БпЛА по житловому будинку у Києві

Фото: Руслан Кравченко.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь