Відео: в Одесі на ринку «7 кілометр» стався бунт через нібито приїзд ТЦК

Політика

В Одеській області на промтоварному ринку «7-й кілометр» стався бунт через те, що співробітники ТЦК і СП та поліції нібито затримали там кількох чоловіків.

Зокрема, у соцмережах тиражується відео, на якому видно десятки людей, які йдуть територією ринку, підходять до закритих металевих воріт однієї з адміністративних будівель. Видно, що вони збуджені, деякі стукають у ворота, в хід пускають також частини металевого загородження. Дехто вигукує: «Випускайте хлопців!»

За словами авторів відео, нібито військові затримали «хлопців» на території ринку, яких мають намір відвести, а за воротами – медичний пункт, де закрилися співробітники ТЦК.
Пізніше з’явилося повідомлення, що військових нібито вигнали з ринку. Так це чи ні, наразі точно невідомо.  В Одеському обласному ТЦК та СП, а також у поліції ситуацію поки не коментують.
У Харкові під час перевірки документів стався конфлікт між представниками територіального центру комплектування (ТЦК) та чоловіком. Внаслідок інциденту розпочато досудове розслідування щодо можливих протиправних дій з боку військовослужбовців.Раніше ми писали, що на Вінниччині викрили керівництво та членів ВЛК, які зробили з місцевого депутата особу з інвалідністю.  Рішенням комісії депутата було визнано непридатним до служби в ЗСУ та знято з військового обліку.

Також нагадаємо, що біля торгового центру у Львові під час отримання хабаря затримали начальника групи морально-психологічного забезпечення Сихівського РТЦК та СП.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь