Ф’юрі заявив, що бій проти Усика вийшов легшим, ніж він думав

Політика

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф’юрі висловив свою думку про перший бій проти володаря титулів WBA, WBO, WBC та IBO Олександра Усика, в якому він зазнав поразки за роздільним рішенням суддів.

За словами Циганського короля поєдинок із українцем виявився для нього легшим, ніж він очікував. Він зазначив, що, слухаючи думки Тоні Белью та Ентоні Джошуа, які стверджували, що Усика важко вразити, він гадав, що це буде складно.

Ф’юрі зауважив, що насправді йому було значно легше завдати ударів, ніж він спочатку думав. Це допомогло йому заспокоїтися під час бою, адже він помітив, що часто влучає, коли виконує аперкоти або фінти.

Раніше також повідомлялося, що Усик та Ф’юрі провели першу битву поглядів перед реваншем, який відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). На кону стоятимуть всі титули, якими володіє український боксер, хоча звання абсолютного чемпіона світу не буде на кону, оскільки Усик відмовився від титулу IBF. Наразі цей титул належить Даніелю Дюбуа, який уже захистив його, нокаутувавши Ентоні Джошуа.

Раніше ми писали, що український боксер, чемпіон WBA, WBC, WBO у надважкій вазі Олександр Усик закликав кандидата у президенти США Дональда Трампа посприяти звільненню з полону рф українських військових, якщо той вважає, що має вплив на російського диктатора володимира путіна.Також нагадаємо, що британський суперважковаговик Тайсон Ф’юрі порівняв своїх суперників — Олександра Усика та Деонтея Вайлдера.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь