Мешканця Київщині засудили на 7 років позбавлення волі за пограбування 75-річної пенсіонерки

Події України
пограбування

26 Жов, 18:12

Мешканця Київщині засудили на 7 років і два місяці позбавлення волі за пограбування 75-річної пенсіонерки. Вирок зловмиснику виніс Святошинський районний суд. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

У поліції Києва зазначають, що у березні цього року на спецлінію 102 Святошинського управління поліції звернулася жінка, яка повідомила про те, що перехожий пограбував її.

Поліцейські, прибувши на місце події, поспілкувалися з пенсіонеркою та з’ясували, що на вулиці до неї підійшов парубок та запропонував їй донести пакети з продуктами додому. Вже знаходячись у під’їзді, зловмисник вихопив з сумки старенької мобільний телефон та втік.

Тоді правоохоронці оперативно розшукали та затримали 20-річного мешканця Київщини, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру та скерували обвинувальний акт до суду.

Святошинським районним судом міста Києва зловмиснику винесено вирок за грабіж, скоєний в умовах воєнного стану, та засуджено до семи років і двох місяців позбавлення волі.

Читайте також: На Київщині підприємство з експорту аграрної продукції повернуло 12,6 млн грн податків до держбюджету

Фото: відділ комунікації поліції Києва.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь