В Київській області впали уламки дронів, виникли пошкодження та пожежа

Політика

У Київській області внаслідок атаки рф в ніч на 27 жовтня та падіння уламків дронів виникли пошкодження будинку та авто. На місці спалахнула пожежа.

Про це повідомляє в Telegram голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

“Вночі ворог знову атакував Київську область ударними дронами. В регіоні працювали сили ППО. Ворожі цілі знищені”, – повідомив він.

Попри те, що влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не було, а постраждалих немає, в одному з районів є пошкодження через падіння уламків дронів.

“В одному з районів області внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей пошкоджено один приватний будинок та два автомобілі. У будинку вибиті вікна, пошкоджено паркан”, – додав голова ОВА.Крім того, сталося загоряння лісової підстилки.

“Пожежа ліквідована. Оперативні групи продовжують роботу з фіксації наслідків нічної атаки”, – повідомив Кравченко.

У ніч на неділю, 27 жовтня, російські загарбники атакували Україну 80 ударними БПЛА типу “Шахед” та безпілотниками невстановленого типу. Повітряні сили ЗСУ змогли знищити 41 ворожий дрон, ще 32 локаційно втрачені, один полетів у напрямку Білорусі.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 26 жовтня, до Білорусі з України залетіли щонайменше сім російських ударних дронів-камікадзе типу «Шахед».

Крім того, російські окупанти обстріляли Старокостянтинів в Хмельницькій області. Під ударом опинився готель та житлова забудова міста.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь