Міністр закордонних справ України прибув до ПАР із візитом

Політика

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга прибув до Південно-Африканської Республіки з візитом. Упродовж 27-28 жовтня у Йоганнесбургу та Преторії він проведе низку переговорів із високопосадовцями країни напередодні важливих міжнародних подій.

Про це повідомляє пресслужба МЗС.

В ході візиту заплановані зустрічі з міністром міжнародних відносин і співробітництва, головою комітету у закордонних справах Національної асамблеї та іншими офіційними особами ПАР.

Крім того, Андрій Сибіга проведе зустрічі з експертною спільнотою, провідними аналітичними центрами та науково-викладацьким складом Університету Преторії, лідерами південноафриканських бізнес-асоціацій та українською громадою.

За даними МЗС, основну увагу очільник МЗС України приділить розвитку політичного діалогу та співпраці між Україною та ПАР, просуванню Формули миру як єдиного шляху до всеосяжного, справедливого та стійкого миру, взаємодії в контексті головування ПАР в Групі двадцяти у 2025 році, координації позицій напередодні низки важливих міжнародних заходів.Напередодні, 26 жовтня, міністр закордонних справ України Андрій Сибіга провів двосторонні переговори з єгипетським колегою Бадром Абдель Ати під час свого візиту до Каїра.

Раніше ми писали, що керівник МЗС України Андрій Сибіга прибув 24 жовтня з офіційним візитом до Анголи.

Також нагадаємо, що посольство України офіційно розпочало роботу в Султанаті Оман.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь