Відео: у Львові чоловік погрожував поліцейським гранатою

Політика

У Львові нетверезий водій погрожував патрульним гранатою. Інцидент стався близько 3-ї години ночі на трасі М-06 Київ – Чоп, коли свідок повідомив про небезпечні маневри вантажівки.

Патрульні зупинили транспортний засіб неподалік Дідилова та виявили у 34-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння: пристрій Драгер показав 1,73 проміле, що значно перевищує допустиму норму в 0,20 проміле. Поліцейські склали протокол та почали процедуру відсторонення водія від керування.

Під час спілкування водій відкрив двері службового авто та, погрожуючи гранатою, вимагав повернення своїх документів. Патрульні, скориставшись моментом, вийшли з автомобіля та наказали йому покласти предмет на землю. Чоловік вставив чеку назад у гранату, після чого його затримали.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Попередньо, граната виявилась тренувальною, однак її направлено на експертизу.

Раніше ми писали, що у Сарненському районі Рівненщини внаслідок вибуху гранати загинули батько та син, які в 2022 році переїхали з Луганщини.

Також нагадаємо, що в одному із сіл Бобровицької громади Ніжинського району стався вибух, є травмовані.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь