Ірпінські спортсмени здобули рекордну кількість медалей на Чемпіонаті Світу з кікбоксингу ІСКА у Відні

Події України
Ірпінські спортсмени здобули рекордну кількість медалей на Чемпіонаті Світу з кікбоксингу ІСКА у Відні

27 Жов, 17:32

З 23 по 26 жовтня у Відні (Австрія) відбувся Чемпіонат Світу з кікбоксингу ІСКА 2024, який об’єднав понад 1000 спортсменів із 34 країн світу. Про це повідомив заслужений тренер України Володимиор Сотін.

На цих змаганнях українську збірну гідно представляли 16 спортсменів клубу «Реформа» з міста-героя Ірпінь, які провели більше 110 боїв на татамі та в ринзі. Результати команди стали історичними: за три дні вони здобули рекордну кількість медалей для Ірпеня та збірної України:

  • Золото – 14;
  • Срібло – 11;
  • Бронза – 12.

Кожен учасник команди став призером світової першості, а восьмеро спортсменів завоювали звання чемпіона світу 2024 року. Найбільший внесок до золотого фонду збірної зробила Олена Монастирьова, яка здобула чотири золоті медалі. Також значні успіхи показали Ілля Удовиченко (три «золота»), Семен Галущенко (дві золоті та одна срібна медаль), Данило Карабутов та Богдан Левенок (по одній золотій, срібній і бронзовій нагороді).

«Завдяки наполегливості та відданій праці наші спортсмени ще раз підтвердили високий рівень українського кікбоксингу на міжнародній арені. Команда висловила подяку захисникам України, які стоять на сторожі миру в нашій державі, батькам спортсменів, керівникам клубу «Реформа», а також усім, хто підтримував на шляху до цього успіху. Організаторам чемпіонату — Cory Schafer, Paul Hennessy, Davut Sidal Bettine Hediye — українська збірна висловлює вдячність за незабутню подію. Це були три дні насичених емоцій, які назавжди залишаться в пам’яті українських чемпіонів», — зазначив Володимир Сотін.

Читайте також: У Бучі облаштують круговий рух автівок, щоб уникнути аварій

Фото: Володимир Сотін

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь