Окупанти кинули величезні сили, щоб оточити Селидове

Політика

Речник 15-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії України Кара-Даг Віталій Миловидов повідомив, що російські окупаційні війська мають намір повністю оточити місто Селидове в Донецькій області та змусити підрозділи Збройних Сил України залишити цей населений пункт.

Для досягнення цієї мети росіяни зосередили значні сили на цьому напрямку, як інформує NV.

«Протягом тижня Сили оборони проводять надпотужні заходи зі стримування противника. Ворог частково закріпився на деяких ділянках міста, але зараз більше активних дій відбувається в напрямку населеного пункту Вишневе, що на південь від Селидового», — підкреслив він.

За словами Миловидова, окупанти продовжують використовувати тактику малих піхотних груп і майже не застосовують бронетехніку.

«З деяких північних напрямків покровського відтинку фронту були перекинуті резервні підрозділи, які щоденно атакують і використовують живу силу», — зазначив він.Раніше ми писали, що у Курській області російські окупанти намагалися штурмувати українські позиції, вихваляючись цим на відео. Військовослужбовці Збройних Сил України розбили їх.

Також нагадаємо, що правоохоронці проводять розслідування щодо ймовірного розстрілу окупантами цивільного автомобіля в Селидовому на Донеччині. Рашистів підозрюють у вбивстві місцевих мешканців.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь