У Києві підпалили два відділення пошти через повістки від ТЦК

Події України
У Києві підпалили відділення пошти через повістки від ТЦК

28 Жов, 08:32

Днями в Києві сталося дві пожежі. Зовнішні двері відділень просто заливають мазутом і підпалюють з помсти за доставлення повісток від ТЦК. Про це повідомив письменник Андрій Кокотюха.

У своєму дописі  літератор зазначив, що Укрпошта тепер може стати новим об’єктом для нападів паліїв, слідом за автівками військовослужбовців.

«У нас підпалили відділення Укрпошти. Облили мазутом двері і запалили. Водночас так само горіло інше відділення на районі. На пошті мені сказали: це через те, що пошта носить повістки ТЦК. Я не знаю, як поштарі про це дізналися. Можливо, було якесь попередження. Можливо, одна з версій. Але доки пошта не носила повісток – підпалів справді не було», — розповів Кокотюха.

Письменник нагадав, що в Україні також підпалюють машини військових ЗСУ. І зазначив, що будь-яке тилове місто тепер є «умовним», бо над головами літають російські дрони, а на вулицях працює російська агентура. Дійсно, випадків підпалів автівок військовослужбовців, релейних шаф на залізничному транспорті тощо – останнім часом побільшало.

Читайте також: Тисячу гривень державної допомоги, яку з грудня зможуть отримати українці, будуть нараховувати на картку «Національний кешбек»

Фото: з відкритих джерел

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь