На Миколаївщині уламки ворожих дронів спричинили пожежу

Політика

У ніч на сьогодні, 28 жовтня, сили та засоби протиповітряної оборони знищили на Миколаївщині чотири БпЛА типу Shahed 131/136.

Як повідомив начальник Миколаївської обласної військової адмінітсрації Віталій Кім, у Вознесенському районі уламками пошкоджено три приватні будинки, господарчі споруди та автомобіль.

Також на відкритій території за межами населеного пункту відбулося займання трави, яке оперативно ліквідували. Минулось без постраждалих.

Раніш ми інформували, що російські окупанти атакували Харків та Харківську область. Зокрема, у двох районах Харкова зафіксовано серйозні пошкодження житлової інфраструктури.https://ua.news/ua/ukraine/politsiya-pokazala-naslidky-vchorashnih-udariv-po-harkovu

Також ми повідомляли, що російські загарбники здійснили прицільний удар із ЗРК С-300 по ангару в Харківській області. Там внаслідок масштабної пожежі згоріли тонни збіжжя.Ще ми писали, що напередодні, 27 жовтня, ворог обстріляв центральний район Херсона і влучив поблизу поштового відділення. Одна людина загинула, ще одна – зазнала поранень.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь