Профільне міністерство призначило виконавця функцій центральної МСЕК

Політика

Міністерство охорони здоров’я України передало функції Центральної медико-санітарної експертної комісії Українському державному науково-дослідному інституту медико-соціальних проблем інвалідності у місті Дніпро.

Як повідомила пресслужба МОЗ, відповідний наказ підписав очільник відомства Віктор Ляшко.

У МОЗ зазначили, що саме на базі цього інституту впродовж нинішнього року формувалась необхідна матеріально-технічна база, що має значно спростити процес проходження експертизи для людей.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони та президента затвердив план протидії корупційним і іншим правопорушенням серед медико-соціальних експертних комісій (МСЕК).

Цьому передівувала низка резонансних подій, пов’язаних із МСЕК: зокрема, 5 жовтня працівники Державного бюро розслідувань затримали та повідомили про підозру у незаконному збагачені керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи. Перед цим правоохоронці провели низку обшуків у службових кабінетах та за місцем проживання посадовиці та її близьких родичів, знайшли мільйони готівки та інші коштовності.⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь