Дуда розкритикував ідею з поступками росії

Політика, Світ

Президент Польщі Анджей Дуда виступив проти територіальних поступок росії у війні з Україною. Він вважає, що Україні потрібно надати все необхідне для повної перемоги.

Про це він сказав в інтерв’ю для Sunday Times.

Польський президент наголошує, що це було б катастрофічною помилкою — «віддати москві бодай дюйм». Водночас він не відповів на запитання, чи зможе Україна повернути контроль над усією своєю територією, зважаючи на чисельну перевагу росії.

А проте Дуда відповів на заклики, які лунають від деяких західних політиків, які кажуть, що Україні слід змиритися з втратою деяких територій.

«Якщо ви такі щедрі щодо росії, чому б не віддати їй шматок своєї землі? Чому будь-яка суверенна країна повинна задовольняти росію? На якій підставі, дозвольте запитати, росія заслуговує на щось — особливо на чужу територію?» — сказав на це польський президент.Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський дорікнув Заходу у створенні умов, коли до Європи прийшли з війною війська КНДР.

Кандидат у віце-президенти від республіканців сенатор Джей Ді Венс зробив нову заяву про війну в Україні. Він висловився про поступки територією.

24 жовтня, ми писали, що кандидат у президенти США Дональд Трамп, за даними опитування The Wall Street Journal, обігнав свою опонентку Камалу Гарріс, – проте лише на 2%, що в межах статистичної похибки.

Також ми повідомляли, що чинна віцепрезидентка Камала Гарріс назвала Трампа «фашистом», який прагне «безконтрольної влади».

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь