У Львові стартує опалювальний сезон

Події України

У понеділок, 28 жовтня, у Львові врешті розпочинається опалювавльний сезон для населення. Про це Львівському порталу повідомили в ЛМКП «Львівтеплоенерго».

«Зважаючи на поступове зниження температури, ми розпочинаємо подачу тепла до житлових будинків та установ міста. Подача опалення буде здійснюватися поступово для забезпечення стабільного та рівномірного тепла у всіх 2 132 будинках, які ми обслуговуємо», – йдеться у повідомленні.

Тепловики додають, що провели всі необхідні перевірки та підготовчі роботи, тож готові до стабільної роботи протягом сезону. Якщо у вас виникли збої з теплопостачанням, телефонуйте за цими номерами: 096-242-50-20 або (032)-242-50-20.

Нагадаємо, опалювальний сезон у Львові цьогоріч стартував 11 жовтня, коли тепло подали першим бюджетним установам. Станом на 24 жовтня опалення отримували 251 лікарня, школа та дитсадок.

Але в будинках львів’ян досі було холодно. Комунальники щоразу казали, що не вмикають опалення, бо надворі все ще тепло – для подачі опалення населення середньодобова температура три дні поспіль повинна бути нижчою від 8 градусів. Потім причиною називали те, що управителі житлових будинків запропонували відкласти початок опалювального сезону, аби зекономити кошти на оплаті.

Зрештою у Львівській мікраді анонсували ввімкнення опалення львів’янам до кінця жовтня.

Додамо, зазвичай опалювальний сезон у Львові стартує у середині жовтня і триває до середини квітня. Першими тепло отримують лікарні, школи й садочки, а невдовзі після цього його вмикають і в житлових будинках.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь