Так програються війни: Дикий про наслідки “загальної толерантності” до ухилянтів

Світ

Так програються війни: Дикий про наслідки “загальної толерантності” до ухилянтів

Він зазначив, що зараз треба мотивувати морально тих, хто ще не пішов на фронт, намагатись достукатись до совісті

Війну проти великої мобілізованої армії виключно силами вмотивованих оборонців виграти неможливо, наголосив ветеран російсько-української війни Євген Дикий в ефірі FM Галиччина, говорячи на тему ухилянтів.

Дикий зазначив, що вмотивованих добровольців не є більшість в будь-якій країні світу і Україна не виключення. Тому зараз треба мотивувати морально тих, хто ще не пішов на фронт, намагатись достукатись до совісті.

“Я не хотів воювати, але ворог зі зброєю приперся. І для мене було очевидним, що єдина нормальна здорова реакція  – це йти їм на зустріч, нищити. Вмотивовані люди, які так само думають, вже воюють… Ніколи і ніде жодна країна світу не вигравала війну проти великої мобілізованої армії виключно силами вмотивованих оборонців. Це треба розуміти. Нема в історії такого прецедента. Війни проти великих мобілізованих армій виграють тільки інші теж мобілізовані армії. А ми зараз воюємо проти великої мобілізованої армії”, – підкреслив Дикий. 

Ми бачимо загальну толерантність до ухилянтства. Замість того, щоб зневажати тих чоловіків, які відмовляються їх захистити від згвалтування бурятами, наші жіночки радісно бігають навколо цих чоловіків, прикривають від “страшного, злого” ТЦК. І нема зв’язки в голові, що оте ТЦК – це частина того самого ЗСУ”, – зазначив Дикий.

Він нагадав, що в ТЦК служать хлопці, яких списали з фронту через поранення

“І вони якраз добре знають, як мало залишилось людей там, звідки їх списали за поранення і наскільки потрібне поповнення. І от, знаючи це, вони пробують зробити так, щоб фронт не обвалився і оті самі буряти не прийшли гвалтувати тих самих жіночок, які кидаються на ТЦКашників”, – підкреслив Дикий.

За його словами, при таких настроях війни програються. Ми не можемо собі дозволити програти цю війну, бо втратимо все. І ті самі жіночки будуть тікати по всій Європі і дивуватимуться: а чому ми програли війну, хто нас “здав” Зеленський чи Байден? Ні, ви нас здали. Коли кидались під колеса ТЦКашникам, коли ховали чоловіків по підвалах – ви тоді здали”, – сказав Дикий

Війська РФ готуються зустрічати бійців з Північної Кореї: ГУР перехопило розмови
Північнокорейських солдатів під умовною назвою батальйон “К” перекинуть на Курський напрямок.

РФ атакувала Дніпро: загинули 2 жінки, вже 10 постраждалих, серед яких 17-річний хлопець та 8-річна дівчинка
Пізно ввечері 25 жовтня у Дніпрі пролунали потужні вибухи. Повітряні сили попереджали про ракету у напрямку міста. Факт вибухів підтвердила влада

У росіян на Курщині є прямий наказ не брати в полон воїнів ЗСУ
Росія веде активні штурмові дії у Курській області. Командування окупантів наказало не брати у полон українських військових.

Залишити відповідь