На Печерську нетверезий водій BMW влетів в автомобіль, що зупинився для розвороту

Події України
ДТП

28 Жов, 13:57

На Печерську нетверезий водій BMW влетів в автомобіль, що зупинився для розвороту. Винуватця ДТП затримано та повідомлено йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, вчиненому стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Як стало відомо, подія сталася суботнього вечора на проїзній частині бульвару Лесі Українки. 22-річний водій BMW на повній швидкості наїхав на автомобіль Nissan, який стояв у попутному напрямку у дозволеному місці та чекав на розворот. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 47-річний пасажир автомобіля Nissan отримав численні травми та був госпіталізований до лікарні.

Винуватця ДТП, який перебував у стані сп’яніння, затримано. Водієві повідомлено про підозру та вручено клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Читайте також: У Києві злочинна група на чолі з приватним нотаріусом привласнили понад 1 млн грн з рахунків померлих громадян

Фото: пресслужба Київської міської прокуратури.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь