Під Лиманом окупанти кидають поранених у штурм на тлі значних втрат, – ГУР

Політика

На Донеччині окупаційні війська намагаються активізувати наступальні дії в районі Лимана. Рашисти перекидають туди додаткові штурмові підрозділи 283-го та 488-го мотострілецьких полків.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки.

На цьому напрямку під ударами українських Сил безпеки та оборони окремі російські штурмові групи зазнали серйозних втрат та втратили боєздатність.

“Деморалізовані російські загарбники відмовляються йти в бій – скаржаться на відсутність надійних укриттів від українських дронів. Для продовження наступальних дій командування окупаційних сил застосовує методи тиску, примусу та залякувань. У м’ясні штурми кидають легкопоранених загарбників”, – йдеться у повідомленні.

Протягом минулої доби, 27 жовтня, на лінії фронту відбулося 144 бойових зіткнень. Найбільше боїв зафіксовано на Курахівському та Покровському напрямках.Нагадаємо також, що за минулу добу, 27 жовтня, Збройні сили України ліквідували 1 680 російських окупантів.

А ще ввечері напередодні, 27 жовтня, на території  самої держави-агресора, у Воронезькій області,  внаслідок атаки безпілотників знову був уражений спиртзавод. «Етанол спирт».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь