Бучанську громаду обрано партнером міжнародного проєкту Pro-Integrity

Події України
Анатолій Федорук.

28 Жов, 14:50

Бучанську громаду обрано партнером міжнародного проєкту «Сприяння доброчесності у публічному секторі» (Pro-Integrity), який реалізується за підтримки USAID та уряду Великої Британії. Про це повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Він зазначив, що сьогодні відбулось офіційне відкриття Альянсу доброчесності місцевого самоврядування – запуск проєкту, який знизить корупційні ризики та наблизить Україну до європейської інтеграції.

«Участь у програмі допоможе Бучанській громаді перейняти передовий досвід та посилити ефективність місцевого самоврядування за міжнародними стандартами», – повідомив Анатолій Федорук.

Нагадаємо, що проєкт «Сприяння доброчесності у публічному секторі» (Pro-Integrity) спрямований на підвищення прозорості місцевого самоврядування через впровадження цифрових інструментів і вдосконалення нормативної бази. Цей проєкт став можливим завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Фінансування також надається урядом Великої Британії через Агентство Великої Британії з міжнародного розвитку (FCDO).

Читайте також: Сьогодні відзначають День вигнання нацистських окупантів з України

Фото: Анатолій Федорук.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь