Кохану Роналду ушпиталили до лікарні: вона назвала причину

Події України
Фото: Getty Images

Джорджина Родрігес, партнерка португальського футболіста саудівського Аль-Насра Криштіану Роналду, потрапила до лікарні з пневмонією.

Про це 30-річна модель розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Джорджина Родрігес розповіла про своє здоров’я

Партнерка Роналду зізналася, що нещодавно провела чотири дні у лікарні через пневмонію. Про це вона поінформувала після того, як її виписали з медичної установи та вона повернулася додому.

— Нарешті повернулася додому! Я провела чотири дні в лікарні з пневмонією, зараз мені вже краще, але я все ще відновлююся вдома з сім’єю. Я хочу сказати велике дякую всім співробітникам, лікарям, медсестрам і всім в лікарні … вони так чудово піклувалися про мене, і я дуже вдячна за це, – написала Джорджина.

На викладеному знімку також можна помітити букет квітів та листівку з побажанням швидкого одужання.

Скриншот: Instagram/Джорджина Родрігес

Видання The Sun повідомило, що Родрігес ушпиталили до лікарні Saudi German у Ріяді, де вона проживає зараз із Криштіану Роналду.

Інфлюенсерка та модель зустрічається з Роналду з 2016 року, після того, як вони познайомилися в магазині Gucci в Мадриді. У них двоє спільних дітей, але пара виховує ще трьох інших дітей футболіста.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Після того, як Роналду підписав контракт із Аль-Насром у січні 2023 року, ЗМІ писали, що правителі Саудівської Аравії дали їм дозвіл на спільне проживання. Daily Mail пише, що це був виняток із правил, адже у країні не дозволяється жити під одним дахом неодруженим парам.

Залишити відповідь