Розвідка дізналася, чим займаються військові КНДР на Курщині

Політика

Завезені на Курщину північнокорейські солдати вже розпочали бойове злагодження.

Про це повідомляє з посиланням на Центр національного спротиву.

«За інформацією небайдужого населення Курської області, понад 3 тисячі найманців з КНДР розпочали злагодження на місцевості», – пише ЦНС.

Північнокорейських військових навчають на низці полігонів, особовий склад підвозять переважно вночі. При цьому разом з солдатами на полігони привозять співробітників посольства КНДР, які допомагають з перекладом, а також спостерігають за солдатами.

У ЦНС уточнюють, що поки невідомо, коли північнокорейських солдатів можуть направити до зони бойових дій і скільки триватиме злагодження. Місця розташування військових відомі.Нещодавно Головне управління розвідки (ГУР) підтвердило перекидування частини військових Північної Кореї в зону бойових дій в Курській області. Бойового контакту з ними Збройні сили України (ЗСУ) поки що не мали.

Генеральний секретар НАТО Марк Рютте підтвердив участь північнокорейських військових у війні рф проти України. Їх розгорнули в Курській області рф.

Залучення солдатів з КНДР до війни з Україною не є ознакою рф як великої держави, заявив очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь