Лунін не їде в Париж: ЗМІ пишуть про бойкот Реалом церемонії Золотого м’яча

Події України
Фото: Getty Images

За кілька годин до початку церемонії нагородження Золотий м’яч-2024 ЗМІ та футбольні інсайдери почали повідомляти, що футболіст мадридського Реала Вінісіус не отримає нагороду.

Про те, що він бразилець стане лауреатом писала іспанська Marca ще у вересні. Але сьогодні газета повідомила, що переможець буде іншим. Через це Реал вирішив не відправляти свою делегацію до Парижа, у складі якої мав би бути Андрій Лунін.

Делегація Реала не приїде на церемонію Золотого м’яча

Іспанська Marca повідомила, що о 15:00 за місцевим часом планувався виліт делегації мадридського Реала до Парижа на церемонію вручення Золотого м’яча.

Очікувалося, що загалом делегація складатиме близько 50 осіб: номінанти, члени їхніх сімей та працівники клубу. Але виліт не відбувся.

Журналісти пишуть, що той факт, що Реал у повному складі бойкотує церемонію, може означати, що Вінісіус, Дані Карвахаль, Джуд Беллінгем та Тоні Кроос не стануть лауреатами нагороду.

Це також означає, що у Париж не полетить Андрій Лунін – український голкіпер номінований на премію найкращого воротаря сезону.

Хто отримає Золотий м’яч

Новий володар Золотого м’яча стане відомий безпосередньо під час церемонії нагородження. Однак, Манчестер Сіті натякнув, що трофей може отримати їхній футболіст – Родрі.

Містяни поширили у соціальних мережах відео з нарізкою голів Родрі упродовж сезону.

Також у соцмережах почали публікувати нібито результати голосування за Золотий м’яч, у яких найбільше голосів віддали саме за Родрі. Тоді як гравець вершкових Вінісіус йде другим.

Сам Родрі вже прибув до Парижа та планує відвідати церемонію вручення Золотого м’яча.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також на події у Театрі Шатле у Парижі стане відомо, хто стане найкращою футболісткою, найкращим молодим футболістом, найкращим тренером та найкращим голкіпером сезону.

Залишити відповідь