Німецьке місто Борн передасть Ірпеню значну гуманітарну допомогу

Події України
німецькі партнери

28 Жов, 21:26

Німецьке місто Борн передасть Ірпеню значну гуманітарну допомогу. Про це повідомив очільник Ірпеня Олександр Маркушин.

Ірпінь відвідує делегація з німецького міста-побратима Борна на чолі з Роландом Вюббеке, заступником очільника міста.

Німецька делегація прибула до Ірпеня на декілька днів. За цей час гості відвідають комунальні підприємства та модульні містечка, аби побачити реальні потреби та визначити подальші кроки співпраці.

Згідно з повідомленням, до кінця поточного року Борна передасть Ірпеню 4 автобуси й 2 авто для комунальних служб, а також підйомну вишку для «КП УЖКГ Ірпінь». 

Під час візиту гості передали будівельні інструменти для КП «УЖКГ Ірпінь».

Також до складу делегації увійшла колишня очільниця Борни Сімоне Людтке. Посадовиця очолювала місто в період з 2008 по 2022 роки. 

Наразі Людтке обіймає посаду голови Асоціації водопостачання та водовідведення Борни. Відомство, яким вона керує, надало грант у 200 тисяч євро для КП «Ірпіньводоканал» на модернізацію насосів водопостачання і водовідведення.

«Щиро радію, що Ірпінь має таких надійних і сміливих друзів, партнерів та побратимів, як Борна. Ірпінська громада вже багато років відчуває тепло та підтримку, яка, попри півтори тисячі кілометрів, постійно лише посилюється»,— підсумував Маркушин.

Також очільник Ірпеня подякував Оксані Сулимі, радниці з міжнародного співробітництва, яка координує співпрацю з Борною.

Читайте також: В одному з Київських гуртожитків під час пожежі врятовано 2 осіб

Фото: Ірпінська міська рада

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь