Рецепт ніжних та соковитих тефтельок з рисом.
Нещодавно думала, що би таке приготувати і згадала про тефтельки. Рецепт мені дала моя кума, яка уже 10 років працює у їдальні. Каже всі тільки і питають за ті тефтелі. Адже їх можна смакувати з будь-яким гарніром. І це надзвичайно смачно.
Пише Віддана
Складові:
- – Фарш – 500-700 грам.
- – Цибуля – 1 шт.
- – Морква – 1 шт.
- – Яйце – 1 шт.
- – Сметана – 2 ст. л.
- – Рис (варений) – 150 грам.
- – Спеції, сіль та перець до смаку.
Приготування:
Цибулю з морквою змолоти і додати до фаршу. Далі додати яйце, сметану, спеції і варений рис.
Добре вимішати фарш, відбити, зробити тефтелі. Викласти у зручний для вас посуд для запікання. Обсмажувати не потрібно
Заливка:
- Сметана – 200 мл.
- Кип’яток – 200 мл.
- Томатний соус – 2 -3 ст. л.
- Борошно – 2 ч. л.
- Сіль за смаком, дрібка цукру.
Полити тефтелі заливкою, і при температурі 180 градусів випікати у духовці 30-35 хвилин.
Ви можете подавати такі тефтелі з будь-яким гарніром.
Смачного Вам та вашій родині!