Смачніше, ніж олів’є. Салат з квасолі.

Життя

Традиційно олів’є вважають одним з популярних в Росії салатів. Немає нічого дивного, адже він і ситний, і смачний. Готує його кожна господиня за своїм рецептом, хтось додаємо м’ясо, хтось використовує ковбасу, а деякі і зовсім беруть курку. Цей же рецепт може стати прекрасною альтернативою вже трохи набридливому салату.

Пише Мій Світ

Приготування смачної страви за рецептом

Для нашого салату потрібно взяти такі інгредієнти:

  • 250 грам копченої курячої грудки;
  • пачку сухариків, смак не має значення;
  • баночку кукурудзи;
  • баночку консервованої квасолі;
  • один болгарський перець;
  • близько 200 грам майонезу;
  • спеції на ваш смак;
  • дві часточки часнику;
  • свіжий кріп.

Грудку потрібно нарізати смужками. Перець миємо, прибираємо насіння, перегородки і плодоніжки, також нарізаємо смужками.

Квасоля і кукурудзу потрібно відкрити, зливаємо рідину і промиваємо холодною водою, даємо вологи стекти. Додаємо кукурудзу і боби до курки і перцю. Часник чистимо і пропускаємо через прес, кріп моєму і обсушуємо, дрібно кришимо. Все змішуємо між собою, додаємо спеції і майонез. Гарненько перемішуємо

Сухарики можна додати заздалегідь, так вони трохи намокнуть. Якщо ж ви віддаєте перевагу більш хрустку структуру, то додайте сухарики перед подачею до столу.

Залишити відповідь