Приготуйте обов’язково, тому що страва просто шалена: рибка виходить ніжна, неймовірно ароматна, з насиченим смаком! Вона просто тане в роті

Життя

Рецепт дуже простий, приготувати не складно, результат завжди приголомшливий – рибка в секретному маринаді!

Приготуйте обов’язково, тому що страва просто шалена: рибка виходить ніжна, неймовірно ароматна, з насиченим смаком! Вона просто тане в роті. Джерело

Мої домашні наминали її з величезним задоволенням! А весь секрет такої риби в дивовижному маринаді!

Маринад, насправді, приголомшливий, а зробити його дуже просто: все змішали – і готово.

Подавати смажену рибу можна з будь-яким гарніром і салатом зі свіжих овочів: вибирайте самі.

Необхідні інгредієнти

риба (горбуша, кета або будь-яка інша) – 600 грам,

готова гірчиця – 1/2 чайної ложки,

сіль – 1 чайна ложка,

імбир – 1/4 чайної ложки,

солодка паприка – 1/3 чайної ложки,

сушений базилік – 1/2 чайної ложки,

чорний перець – за смаком,

соєвий соус – 1,5 чайної ложки,

рослинна олія – 2 столових ложки,

куряче яйце – 1 штука,

манна крупа – 1,5 столових ложки,

картопляний крохмаль – 3 чайних ложки,

сік лимона – 1/2 чайної ложки.

Рибка в секретному маринаді: покроковий процес приготування

Розморожену і очищену рибу нарізаємо на порційні шматочки: шириною 1,5 сантиметра.

У миску насипаємо сіль, імбир, солодку паприку, базилік, чорний перець. Вливаємо туди ж соєвий соус, рослинну олію.

Додаємо манну крупу, крохмаль, сік лимона, гірчицю. Збиваємо куряче яйце, все гарненько вимішуємо.

У маринад опускаємо шматочки риби, перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на 20 хвилин.

Підготовлену таким чином рибу викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо з обох боків до готовності. Сковороду заздалегідь можна злегка промазати рослинною олією, але не обов’язково це робити.

Рибка в секретному маринаді виходить соковитою, ніжною, смачною! Такий, здавалося б, складний маринад зробив свою справу! Хоча, що в ньому складного? З’єднали, перемішали – і все! Рибка – просто насолода!

Подавати можна з будь-яким гарніром, на ваш смак.

Смачного!

Залишити відповідь