Вечеря на швидку руку: беру картоплю і рибну консерву. Запіканка виходить – пальчики оближеш
Рибні консерви хороші не тільки для приготування салатів. Я навчилася дуже простим рецептом, по якому ви отримаєте проста запіканка на сковороді. Тобто для ситного пирога зі скоринкою не потрібна навіть духовка. За короткий час виходить повноцінний обід або ж вечерю.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами iUkrayina
Приготування смачної страви з картоплею і рибою
Для нашої запіканки потрібно взяти такі продукти:
- баночку риби в олії (підійде будь-яка);
- головку цибулі;
- два яйця;
- пучок улюбленої зелені:
- 500 грам картоплі;
- соняшникова олія;
- сіль і спеції.
Картоплю треба очистити, промити і натерти на дрібній тертці. Якщо ви боїтеся, що він потемніє, то можна терти його відразу в миску з крижаною водою. Після потрібно гарненько віджати наш картопля, додати спеції і нарізану дрібно зелень. Яйця злегка збиваємо, вводимо до картоплі і знову ретельно розмішуємо.
Консерви слід розім’яти. Зверніть увагу, що масло зливати не потрібно – використовуємо і рибу, і рідина. Цибулю дрібно кришимо і обсмажуємо до рум’яності, сполучаємо з рибою.
На сковороду наливаємо буквально столову ложку олії, викладаємо половину картопляної маси, потім начинку з риби, потім залишки картоплі. Смажимо хвилин сім, після потрібно перевернути запіканку. Для цього накриваємо її тарілкою, перевертаємо сковороду. Знову додаємо олію і смажимо другу сторону запіканки стільки ж.