Колись я купувала цю закуску в італійському магазині, тепер роблю сама. Маринований перець чилі – найкраща гостренька закуска до будь-якого столу
Вперше я спробувала маринований перець чилі, придбавши маленьку баночку в італійському магазині. Вона дуже сподобалася моєму чоловікові. За цим рецептом перчик виходить чудовим – супер гостренька закуска до будь-якого столу.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці сьогодні
Цей перчик одразу стане вашою улюбленою закускою. Перець чилі маринований – неймовірна смакота.
Необхідні інгредієнти:
- Перець чилі – 1 кг.
- Часник – 2 шт.
- Перець духмяний – жменя.
- Цукор – 600 г.
- Оцет.
Покроковий рецепт використання:
Рекомендую скористатись для цього рецепту гострими кухонними ножицями з їхньою допомогою наріжте перець на тонкі кружечки, часник поріжте на пластинки, все це покладіть у глибоку миску, додайте духмяний перець.
Засипте цукром, вимішайте і залиште на добу. Час від часу помішуйте.
Перекладіть цю всю смакоту у сухі і чисті банки, залийте утвореним сиропом, додайте 1-2 столових ложок оцту доверху кожної баночки. Закрутіть кришкою і зберігайте у холодильнику. Їсти можна одразу.
Рецепт – Yuliana Yuriy.
Фото – Yuliana Yuriy.
Смачного вам!