Маринована скумбрія по-новому. Ніжніша червоної риби! Збережіть! Буде смачною окрасою святкового столу!
У такому маринаді скумбрія не поступається за смаком червоній рибі!
Складові:
- – скумбрія свіжоморожена – 2 шт
- – цибуля – 2 шт
- – вода – 250 мл
- – гвоздика- 6 шт
- – перець горошком щіпка
- – перець духмяний мелений 1/3 ч л
- – зерна коріандру щіпка
- – сіль – 2 ч л
- – цукор – 0,5 ч л
- – олія соняшникова – 2 ст л
- – оцет яблучний – 2,5 ст л
- – лавровий лист – 2 шт
Приготування:
1. Скумбрію почистити, порізати на шматочки.
2. Воду закип’ятити, додати сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, олія соняшникова. Кип’ятити 1 хвилину на повільному вогні.
3. В кінці влити оцет. Остудити.
4. Цибулю порізати півкільцями.
5. Рибу скласти в миску упереміш з цибулею, залити остиглим маринадом.
Залишити маринуватися на добу.
Смачного!