Рецепт пасти Амосова покроково: для серця та імунітету
Користь пасти Амосова беззаперечна! Це справді чудовий спосіб підтримки здоров’я серця та імунітету. А ще вона дуже смачна та поживна.
Названа вона на честь видатного українського кардіолога, містить багато вітамінів, мінералів та антиоксидантів. Склад дуже простий: сухофрукти, горіхи, мед та лимон у правильних пропорціях.
Смачну і поживну пасту Амосова можна вживати як самостійний продукт перед сніданком або додавати до різних страв, щоб збагатити цінними мікроелементами.
Як приготувати пасту Амосова – покроковий рецепт читайте у матеріалі Факти ICTV.
Паста Амосова – рецепт приготування
Чи можна давати її дітям? Суміш особливо корисна дітям та дорослим для зміцнення імунної системи, тим більше у період вірусів і застуд.
Паста Амосова – склад:
- 100 г кураги
- 100 г інжиру
- 100 г чорносливу
- 100 г родзинок без кісточок
- 100 г очищених волоських горіхів
- 100 г меду
- 2-3 лимони
Паста Амосова: оригінальний рецепт покроково
- Родзинки, курагу, інжир та чорнослив добре промиваємо та повністю обсушуємо.
- Лимони також миємо та нарізаємо на чотири частини. Видаляємо кісточки.
- Подрібнюємо всі інгредієнти блендером або м’ясорубкою.
- Додаємо у вітамінну суміш мед і ретельно перемішуємо.
- Перекладаємо у стерилізовану скляну банку, закриваємо кришкою та зберігаємо в холодильнику.
Як правильно їсти пасту Амосова
Рекомендують вживати її зранку натщесерце. Дорослим їсти по 1 ст. л. 2-3 рази на добу. А дітям по 1-3 ч. л. на добу.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Джерело: Смачно