Сирні грінки «П’ятихвилинки»: від такої смакоти не можливо відмовитися

Світ

Сирні грінки «П’ятихвилинки»: від такої смакоти не можливо відмовитися

Ці сирні грінки є ідеальним варіантом для тих, у кого завжди не вистачає часу на готування сніданку.

Приготувати їх дуже просто, а ще вони містять мінімум інгредієнтів й стануть ідеальним доповненням до чаю та кави. Їх можна готувати не лише на сніданок, а запропонувати гостям. Адже ця страва має чарівний вигляд та ще й дуже смачна

Склад продуктів

  • один батон;
  • 120 г твердого сиру;
  • дві столові ложки сметани;
  • третина чайної ложки солі;
  • 20 г вершкового масла;
  • чорний мелений перець – за смаком;
  • чотири пір’їнки зеленої цибулі

    Покроковий процес приготування:

  • Твердий сир натріть на грубій тертці та змішайте в глибокій мисці зі сметаною, перцем, дрібкою солі, 20 грамів м’якого вершкового масла. Вийміть його з холодильника заздалегідь. 
  • Подрібнюємо зелену цибулю й також додаємо до начинки. Після цього все потрібно ретельно перемішати за допомогою ложки. У вас має вийти однорідна маса. 
  • Наріжте батон на тонкі шматки, або краще придбати вже нарізаний хліб. 
  • Начинкою змастіть шматки батона та викладіть їх на деко, застелене пергаментом. Ні в якому разі не змащуйте папір. 
  • Випікати протягом 15 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів.
  • Грінки готові тоді, коли сир вкриється легким рум’янцем. 
  • Смачного!

Відколи у будинку почала жити та переселенка – то в мами спокою нема. Марта звикла, що їй все носитимуть, наче королеві. Тому вирішила провчити нахабу!”
Моя мама родом із невеличкого села на Львівщини, там і живе. Стільки років приїжджаю в гості, а такого нахабства ще не бачила!

Захищаючи Україну, загинув доброволець з Грузії Мамука Кекелія
На фронті загинув грузинський боєць Мамука Кекелія, який воював у лавах ЗСУ

Треба починати обкопувати Київ” – ветеран АТО Мартін Брест
Мартін Брест вважає, що слід обкопувати не лише Покровськ, а й столицю України

Залишити відповідь