5 найкращих маринадів для курочки, щоб приготувати соковите та смачне м’ясо.
Ось вам 5 рецептів курячого маринаду.
Пише Пампушок
Пивний.
Інгредієнти:
- Соєвий соус 200 мл.;
- Мед натуральний 150 мл.;
- Пиво 200 мл.;
- Часник 2 зубки;
- Червоний перець 1 стручок;
- Розмарин 1 гілка.
Спосіб приготування:
- Пропустіть часник через прес та змішайте з іншими інгредієнтами.
- Замочіть курку в маринаді та поставте в холодильник на 12 годин.
Страва виходить надзвичайно ніжна
Пряний.
Інгредієнти:
- Цибулина ріпчаста 1 шт.;
- Часник 3 зубки;
- Лимонний сік 30 мл.;
- Сіль та червоний перець за смаком.
Спосіб приготування:
- Почистьте та покришіть цибулю і часник.
- Додайте спеції та лимонний сік і перемішайте.
- Замочіть в маринаді м’ясо на 6 годин.
Винний.
Інгредієнти:
- Сухе червоне вино 400 мл.;
- Оливкова олія 8 ст. л.;
- Розмарин 1 гілка;
- Сіль;
- Перець;
- Чебрець за смаком.
Спосіб приготування:
- Змішайте всі інгредієнти.
- Замочіть в маринаді курку на 30 хвилин.
Гострий.
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста 2 шт.;
- Оливкова олія 4 ст. л.;
- Подрібнені лаврові листки 2 шт.;
- Сіль;
- Перець чилі;
- Паприка за смаком.
Спосіб приготування:
- Почистьте та дрібно поріжте цибулю.
- З’єднайте всі інгредієнти.
- Натріть сумішшю куряче м’ясо та залиште на 6 годин маринуватися.
Італійський.
Інгредієнти:
- Лимонний сік 25 мл.;
- Оливкова олія 5 ст.л.;
- Часник порошок 1 ч. л.;
- Сіль;
- Перець;
- Італійські трави за смаком.
Спосіб приготування:
- До м’яса додайте спеції, олію та сік.
- Ретельно перемішайте та залиште на 30 хвилин маринуватися.
Грейпфрутовий.
Інгредієнти:
- Грейпфрут 1 шт.;
- Цибуля ріпчаста 1 шт.;
- Часник 2 зубки;
- Мед натуральний 2 ст. л.;
- Винний оцет 2 ст. л.;
- Вода 200 мл.
Спосіб приготування:
- Почистьте та подрібніть часник й цибулю.
- Вичавіть сік з грейпфрута.
- Змішайте всі інгредієнти.
- Замочіть курку на 4 години.
Всі маринади різні і курка з кожним по своєму неймовірно смачна
Приємного апетиту!