Особисто я перловку обожнюю тому, що я знаю як її готувати – «Перлова каша з грибами»
Дуже смачно, а головне корисно.
3а матеріалами Порадниця
Складові:
- Крупа перлова – 250 г
- Печериці – 200 г
- Морква – 200 г
- Цибуля – 100 г
- Рослинна олія 3 ст л
- сіль
приготування:
1. Печериці або гливи нарізаємо пластинками.
2. Натираємо моркву на крупній тертці
3. Цибулю дрібно нарізаємо.
4. Овочі і гриби пасеруємо на рослинній олії.
5. Перлову крупу перебираємо, прожарюємо на сковороді, потім заливаємо окропом, даємо набрякнути. Варимо на маленькому вогні до готовності.
6. Зажарку змішати з кашею і подати на стіл.
Смачного!