Особисто я перловку обожнюю тому, що я знаю як її готувати – «Перлова каша з грибами»

Життя

Дуже смачно, а головне корисно.

3а матеріалами Порадниця

Складові:

  • Крупа перлова – 250 г
  • Печериці – 200 г
  • Морква – 200 г
  • Цибуля – 100 г
  • Рослинна олія 3 ст л
  • сіль

приготування:

1. Печериці або гливи нарізаємо пластинками.

2. Натираємо моркву на крупній тертці

3. Цибулю дрібно нарізаємо.

4. Овочі і гриби пасеруємо на рослинній олії.

5. Перлову крупу перебираємо, прожарюємо на сковороді, потім заливаємо окропом, даємо набрякнути. Варимо на маленькому вогні до готовності.

6. Зажарку змішати з кашею і подати на стіл.

Смачного!

Залишити відповідь