Картопля, запечена з салатом: такого ви ще не пробували
Наскучили повсякденні банальні страви та хочеться спробувати щось незвичне? Наш рецепт саме для вас. Спробуйте приготувати запечену картоплю з начинкою з простого, але дуже смачного салату. Все простіше простого, але результат вас приємно порадує
інгредієнти:
- картопля – 4 великих шт.;
- мариновані огірочки – 200-300 г;
- гірчичний майонез – 1-2 ст. л .;
- сир – 50 г;
- куряче філе – 300-400 г;
- сирний соус – 1-2 ст. л .;
- часник за смаком.
приготування:
- Картоплю добре промити з губкою, щоб не залишалося бруду і кожну картоплю загорнути у фольгу. 1 картопля – 1 порція.
- Укладаємо картопля на жароміцний лист і прибираємо в духовку, розігріту до 200-230 градусів на 1,5 години.
- Салат для начинки можна приготувати будь-який: сюди ідеально підійде будь-який салат з риби, м’яса, курки та овочів. Ми зробимо надзвичайно смачний і простий салат для цієї страви.
- Нарізаємо відварене у підсоленій воді куряче філе.
- Нарізаємо мариновані огірочки.
- До них додаємо видавлений через прес часник.
- Салат заправимо гірчичним майонезом та перемішуємо.
- Тепер приготуємо сирний соус. Твердий сир натираємо на дрібній тертці. Перемішуємо його з сирним соусом.
- Дістаємо картоплю з духовки. Розрізаємо її уздовж і починаємо розминати. Поки картопля гаряча додаємо сирний соус і продовжуємо розминати.
- Тепер прийшов час заправити картоплю салатом.
- Ось і все. Страва готова!
Смачного!