Рецепт нашого дитинства: ніжне розсипчасте пісочне печиво з майонезом Ділюся рецептом в коментарях
Це частування відмінно підійде до чашки чаю!
Спочатку потрібно розтерти холодну вершкову олію з мукою до утворення дрібної крошки. Потім додаємо яйця, майонез, пекарський порошок, ванільний та рафінований цукор. Тщательно замішуємо тісто, щоб воно вийшло м’яким та податливим.
Потім покриваємо тісто плівкою та відправляємо на півгодини у холодильник.
Після охолодження пропускаємо тісто через кухонний комбайн із насадкою для печива та викладаємо його на противень, покритий пергаментним папером.
Печемо в духовці за температури 180 градусів за Цельсієм приблизно 20 хвилин.
Коли печиво готове, обсипаємо цукровою пудрою.
Бажаю вам приємного чаювання!