Рецепт приготування всіма улюбленого Київського торта. Це просто і дуже смачно
Пропонуємо приготувати легендарний торт – «Київський». За цим рецептом він вийде у кожного. Торт виходить дуже смачним та легким. Ваша родина залишиться задоволеною
Для приготування тіста вам знадобиться:
- Білки курячі – 6 шт.;
- Крохмаль кукурудзяний – столова ложка;
- Цукор – 400 гр.;
- Манна крупа – столова ложка;
- Арахіс – 150 гр.;
- Лимонна кислота – 1 гр.;
- Вафельні коржі – 3 шт.
Для приготування крему вам знадобиться:
- Згущене молоко – 380 мл.;
- Масло вершкове – 300 гр.;
- Розчинна кава – чайна ложка.
Як зробити:
- Збийте білки, щоб утворилась пишна піна.
- Додайте трохи лимонної кислоти, цукор та продовжуйте збивати.
- Змішайте манну крупу та крохмаль й поступово додавайте до білків.
- Після додайте арахіс та за допомогою кондитерської лопатки перемішайте білкову масу.
- Намастіть три коржі збитими білками та випікайте протягом 60 хвилин при температурі 70 градусів.
- Збийте інгредієнти для крему. Маса повинна бути однорідною.
- Готові коржі перемажте кремом з усіх боків.
- Після прикрасите арахісом або шоколадом.
- Залишіть торт настоюватись у холодильній камері протягом 2 годин.
Приємного апетиту!