Хрусткі та смачні домашні чебуреки. Детальний рецепт приготування
Приготуйте дуже смачні та хрусткі чебуреки. Готується страва дуже швидко, а на смак виходять неймовірні та ароматні
Інгредієнти:
- Маргарин вершковий – 125 грамів;
- Борошно пшеничне – 500 грамів;
- Цукор – ½ чайної ложки;
- Сіль – ½ чайної ложки;
- Мінеральна вода – 200 мл.;
- Фарш – на ваш смак.
Як зробити:
- Розтопіть маргарин у каструлі та додайте всі інші інгредієнти. Замісіть тісто.
- Готове тісто покладіть у холодильну камеру на 6 годин.
- Після розкатуйте тонко тісто, у середину покладіть начинку. Защепніть гарно краї.
- Обсмажте на олії до золотистого кольору з обох боків.
Приємного апетиту!