Рецепт квашеної капусти з яблуками. Такої смачної, та хрумкої ви ще не їли
Обов’язково заквасьте капусту за цим рецептом. Поєднання капусти та яблук здивує вас своїм смаком. Рецепт розрахований на банку об’ємом 3 л
Вам знадобиться:
- Яблука – 3 шт.;
- Морква свіжа – 0,5 кг.;
- Капуста свіжа – 3000 гр.;
- Сіль кухонна – 90 гр.
Як зробити:
- Натріть моркву на великій тертці.
- Нашаткуйте капусту тонкою соломкою.
- Перемішайте моркву та капусту додавши сіль.
- Очистите яблука та наріжте тонкими слайсами.
- Яблука додайте до капусти та перемішайте.
- Складіть овочі у скляну банку, щоб не залишалось проміжків повітря.
- Залийте капусту кип’яченою водою кімнатної температури.
- Банку поставте у тарілку більшого розміру, щоб туди витікав розсіл.
- Залишіть капусту кваситись протягом 3 днів при кімнатній температурі.
- Час від часу проколюйте капусту виделкою, щоб випускалось повітря, яке буде утворюватись під час бродіння.
- Після приготування помістіть банку у холодильну камеру закривши кришкою.
Приємного апетиту!