Салат “Білий принц”. Виходить дуже ситний. Приготувавши такий один раз – будете готувати його на кожне свято.

Життя

Рецепт салату “Білий принц”, який завджи змітаю зі столу першим. Приготуйте вдома один раз, і будете завжди його готувати.

Хочемо поділитися з вами рецептом досить смачного листкового салату до святкового столу. Виходить він ситним за рахунок наявності картоплі, шинки і яєць. І не має нудотного смаку, адже мариновані печериці надають йому приємну пікантну нотку.

Необхідні інгредієнти:

  • 1 велика картоплина;
  • 3 курячих яйця;
  • зелена цибуля;
  • 200 грам маринованих шампіньйонів;
  • 150 грам шинки;
  • 1 відварна морква;
  • 1 відварна морква;
  • 100 грам майонезу;
  • 2 плавлених сирка.

Спонсорський контент

Процес приготування

Картоплю очищаємо, натираємо на тертці і викладаємо першим шаром в кільце. Ущільнюємо її ложкою і промазуємо майонезом.

Зелену цибулю промиваємо, нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо зверху на шар з картоплі. Зверху робимо майонезну сіточку.

Відварені яйця очищаємо і натираємо зверху на зелену цибулю, вирівнюємо акуратно і промазуємо майонезом.

Мариновані печериці нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо зверху на шар з яєць. Їх також промазуємо майонезом.

Підготовлену шинку нарізаємо дрібними кубиками і викладаємо наступним шаром, змащуємо майонезом.

Зверху на шинку натираємо плавлені сирки. Щоб це робилося легше, покладіть сирки заздалегідь на 10 хвилин в морозильну камеру.

Готовий салат ставимо в холодильник і залишаємо на 2-3 години. Все, можна подавати до столу.

Смачного!

Залишити відповідь