М’який шоколадний рулетик без духовки
Ніжний рулет готується дуже швидко, а головне – він зовсім не калорійний! Наш рулетик складатиметься з двох частин – тонкі шоколадні млинці і ніжний заварний крем. Приступимо!
3а матеріалами Скарбничка рецептів
Для млинців:
- 2 яйця
- 60 грам борошна
- 20 грам какао
- 160 мілілітрів молока
- 50 мілілітрів теплої води
- пів чайної ложки розпушувача
- 30 грам цукру
Для заварного крему:
- 300 мілілітрів молока
- 1 яйце
- 20 грам кукурудзяного крохмалю
- 40 грам цукру
Спочатку приготуємо млинці. Змішайте всі сухі інгредієнти і додайте до збитих яєць. Потім влийте молоко і теплу воду, ретельно перемішайте віночком. Випікайте на сковорідці як млинці, виходить приблизно 6 штук. Накрийте готові млинці і перейдемо до крему.
Збийте яйце, додайте крохмаль, цукор і молоко. Отриману суміш підігрійте на вогні і варіть крем до загустіння, постійно помішуючи
Млинці викладіть на поліетиленову плівку трохи внахлест. Змастіть смужку кремом і скрутіть рулетик. Загорніть його в харчову плівку і залиште в холодильнику на пару годин.
Рулет готовий! Смачного!