Новий крабовий салат не такий, як у всіх. Ніжний та без кукурудзи.
Крабовий салат давно став однією з найулюбленіших страв на святковому столі, що конкурує за популярністю із салатом «Олів’є». Зазвичай його готують за класичним рецептом: рис, кукурудза, крабові палички, яйця та огірки, все заправляється майонезом. Однак мені захотілося внести трохи різноманітності до звичної страви та спробувати щось нове. Експеримент вдався, і салат вийшов по-справжньому оригінальним та смачним.Салат
Покроковий рецепт приготування страви:
Плавлений сир натріть на великій тертці. Це додасть салату приємну вершкову текстуру.
Часник подрібніть на дрібній терці – він додасть легку пікантну нотку, яка чудово доповнює смак крабових паличок.
Варені яйця та крабові палички наріжте кубиками. Рекомендую робити нарізку більшою, щоб кожен шматочок відчувався в салаті і створював цікаву текстуру.
У великій мисці з’єднайте натертий сирок, подрібнений часник, нарізані яйця та крабові палички. Додайте трохи солі та чорного меленого перцю до смаку.
Заправте салат нежирним майонезом. Ретельно перемішайте, щоб усі інгредієнти поступово просочилися соусом.Салат
Для більш глибокого смаку залиште салат настоявся в холодильнику щонайменше на годину. Це дозволить інгредієнтам з’єднатися та зробити смак салату насиченим та збалансованим.
Перед подачею перекладіть салат у гарну салатницю. Можна прикрасити зеленню або додати кілька половинок варених яєць для додаткового акценту.
Щоб салат став ще цікавішим, можна додати трохи свіжих або маринованих огірків для хрусткості. Спробуйте замінити майонез на сметану з гірчицею для легшого варіанту заправки – це додасть салату свіжості і зробить його менш калорійним.
Приємного апетиту! Цей рецепт крабового салату неодмінно здивує вас своїм поєднанням ніжності та пікантності, приносячи нову нотку до знайомої страви. Такий салат стане чудовим доповненням до вашого святкового столу та порадує гостей своїм оригінальним смаком.Салат
Ось що нам знадобиться:
Крабові палички – 10 шт. (краще вибрати якісні палички, тому що від їхнього смаку залежить кінцевий результат салату.)
Часник – 1 маленький зубчик
Варені яйця – 4 шт.
Плавлений сирок – 1 шт. (Наприклад, “Вешковий від Комо”)
Сіль та чорний мелений перець – за смаком
Майонез (нежирний)
Джерело