Такий ви ще не готували! Смачний салат із буряка «на раз-два».

Життя

Такий  салат виходить дуже смачний і запросто підійде навіть як легка вечеря (я так часто і роблю для себе), а ось мої сини, звичайно ж, хочуть до цього  салату ще чогось.

Салат буде не з одного буряка, тому виходить ситніший, але все одно легкий. Готується він, як завжди, дуже просто і швидко, а продукти для нього, я думаю, завжди знайдуться у вас в холодильнику.

Покроковий рецепт приготування страви:
Варений буряк (а ще смачніше запечений у духовці в фользі) натираємо на великій тертці.

Варені яйця також натираємо на великій тертці.

Цибулю дрібно ріжемо. Невеликий пучок петрушки дрібно ріжемо (якщо любите кінзу можна додати її).

Часник натираємо на дрібній тертці або подрібнюємо його зручним способом.

Сир із сулугуні (моцарелла) натираємо на великій тертці.

Викладаємо в миску всі підготовлені інгредієнти, додаємо майонез (можна розбавити його “1 до 1” зі сметаною), посолити, поперчити до смаку і перемішувати.

Наш салат готовий! Бачите як швидко та просто! Повірте, ще й дуже смачно!

Ось що нам знадобиться:
Варений буряк – 3 середні шт
Варене яйце – 3 шт
Цибуля – 1 шт
Сир сулугуні – 70 г
Петрушка – 1 пучок
Часник – 3 зубчики
Майонез (+сметана) – 2-3 ст ложки
Сіль, перець за смаком
Джерело

Залишити відповідь