Рецепт пісочного тіста для будь-якої випічки. Його можна довго зберігати у морозильній камері
Приготуйте пісочне тісто за дуже короткий проміжок часу. Продуктів застосовують не багато, а результат неймовірний
Тісто можна зберігати у морозильні камері, його якість від цього не псується. Розморожується тісто також, швидко. Спробуйте приготувати й вам сподобається результат.
Вам знадобиться:
- Борошно – 150 грамів;
- Цукор – 50 грамів;
- Масло вершкове – 100 грамів;
- Сіль кухонна – 2 грами.
Спосіб приготування:
- Масло залишіть при кімнатній температурі, щоб воно стало м’яким.
- Після додайте сіль та цукор до масла й перемішайте.
- Додайте борошно та замісіть тісто.
- Потім розкатайте тісто, виріжте печиво.
- Випікайте протягом 20 хвилин, при температурі 180 градусів.
Перед подачею прикрасите цукровою пудрою. Приємного чаювання!